Home
Over ons
Nieuws
Rasstandaard
Reuen
Teven
Pups
Foto`s
Gastenboek
Links
Contact

Mijn naam is Michčle de Koning en samen met mijn Amstaffs en mijn kat woon ik in IJmuiden.
De Amstaff is altijd al mijn favoriete hondenras geweest.
Toen ik in 2006 op zoek was naar een Amstaff, heb ik contact opgenomen met de pupbemiddeling van de ASTCH. Met hun hulp heb ik mijn eerste Amstaff Slamdunk San Antonio Silverstar “V-tje” gekocht.

Ik was op dat moment niet van plan om naar hondenshows te gaan met V, maar nadat ik een keer bij een hondenshow was gaan kijken, was ik verkocht en wilde ik ook graag gaan showen. Het was zo leuk om al die honden zo trots in de ring te zien staan, en na die dag wist ik het, ik wilde daar ook eens staan met mijn hond en zo is het allemaal begonnen.

Sinds 2007 heb ik mijn eigen kennel, Kings Spirit genaamd. Op 29 mei 2009 is V-tje bevallen van haar eerste nestje, wat tevens ook het eerste Kings Spirit nestje was.
Ik heb uit dit nestje drie pups gehouden en daarvan is Ch Kings Spirit Golden Eye “Goldy ” er een van, mijn eerste zelfgefokte kampioen.
Na dit nestje heeft Vtje op 13 juli 2012 haar tweede en laatste nestje gekregen, waaruit weer hele mooie en gezonde pups geboren zijn.
Op 30 juni 2013 heeft Goldy haar eerste en enige nestje gekregen, hieruit zijn ook weer mooie en gezonde pups geboren.
Daarna ben ik een periode niet zoveel meer naar hondenshows geweest, maar vanaf de zomer van 2017 leek het me weer leuk om met Goldy, die nu veteraan is, de showring in te stappen. Dit is niet zonder resultaat gebleven, want ze heeft wat mooie titels gewonnen, waar we natuurlijk super trots op zijn.
Op 9 mei jl. is er een speciaal nestje geboren uit de combinatie Kings Spirit Beautiful Jewel “ťLuna” en Kings Spirit Chasin Skills “Barney”
Het eerste nestje uit mijn zelfgefokte honden. Ik kijk met veel plezier uit naar hoe ook deze pups zullen opgroeien.

Ik wens je heel veel plezier op mijn website, mocht u vragen hebben omtrent mijn honden of het ras, of heeft u interesse in een pup, dan kunt u uiteraard contact met mij opnemen.

Groetjes Michele
© 2018 Copyright Michčle de koning,Kings Spirit Kennel,All rights reserved
Update:27-10-2018
*Nieuws pagina
*Teven Pagina